In een hedendaagse variant van de welbekende meerstemmige maatschappij zoekt iedereen zijn weg. Elke gebeurtenis is een kans om een mening te spuien. Genuanceerd, of ongenuanceerd. In de columns, roddelrubrieken, nieuwsitems of spandoekslogans.

In 2015 wordt de aanslag op de president verijdeld. Het tekent de stad waar duizenden personages rondlopen. Verandert ieders pad ingrijpend?

Een politieagent met klamme handen, een grootvader met een camera, een youtube-ster die pas achteraf realiseert dat … . Een shockgolf over de stad, waarneembaar of onwaarneembare rimpels van verandering nalaat in de levens van de bijstaanders. Zelfs als het geen grootse verandering teweeg brengt, het beïnvloedt het gedachtegoed, of hun leven op een of andere manier.

Hoe gaat de maatschappij en al zijn spelers om met een grootse gebeurtenis die zich vlak voor hun neus afspeelt? Een mix van persoonlijke verhalen, nieuws en avontuur.

Een poëtische vertelling waar ik de president red, het daar helemaal niet over gaat en waar alles rond die ene gebeurtenis danst, als spel waar niet alle kaarten getoond worden.

Jee Kast speelt ook als gastartiest mee in de showcase van Forbid oaks. Ook deze kan je boeken.

Spel: Jee Kast
Muziek: Forbid Oaks
Doelgroep: Jeugd, YA & volwassenen
Productie Ism. CCha.

Boeking: Contacteer Martijn Vanbuel

Sarah Bernardt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *